Svetsning, rostfritt i Stockholm och Södertälje

Svetsning, rostfritt i Stockholm och SödertäljeIngenjörsfirma RT Gustafsson AB startade 1971 har därmed stor erfarenhet av rostfri svetsning i Stockholm och Södertälje. Hos oss har vi två olika avdelningar för svetsning, en för rostfritt och aluminium, och en del som endast hanterar stål. Vår rostfria svetsavdelning har funnits ända sedan 2002 medan stålavdelningen varit med sedan starten.

Vi har lång erfarenhet och bred kunskap inom svetsning för rostfritt

Med vår långa erfarenhet har vi byggt upp en stor yrkesskicklighet och med en idag modern maskinpark på ca 712 kvadratmeter kan vi idag erbjuda många olika tjänster. Utifrån kundens önskemål och behov kan vi hjälpa till med kompletta lösningar för verkstadsföretag, processindustrier och kunskapsföretag. Vi garanterar att du som kund får kvalitetssäkrade leveranser som alltid utförs inom tidsramen. Då vi har all produktion i en och samma lokal har vi ett genomtänkt produktionsflöde som gör att du som kund kan känna en trygghet.

Vi levererar produkter till läkemedels-, metall-, bil-, stål-, pappers-, cellulosaindustrier och marina tillbehörsföretag. Våra kunder idag består bland annat av Scania, Camfil och AstraZeneca.

Vårt säte är i Södertälje men givetvis hjälper vi kunder över hela Sverige. Tveka inte att hör av dig till oss på Ingenjörsfirma RT Gustafsson AB när du behöver hjälp med svetsning i rostfritt i Stockholm eller Södertälje.

Varmt välkommen!