Fräsning, Stockholm

Fräsning, StockholmMed en modern och gedigen maskinpark erbjuder vi på Ingenjörsfirma RT Gustafsson AB fräsning i Stockholm och övriga delar av Sverige. Med erfarenhet sedan 1971 vet vi vad det innebär att arbeta i denna bransch. Våra medarbetare är engagerade och alltid måna om att leverera ett gott resultat med kvalitet.

Idag erbjuder vi bland annat vattenskärning, tillverkning av prototyper, plåtbearbetning, tillverkning av verktyg, skärande bearbetning samt verktygs- och planslipning. För att få en prisuppskattning eller bara för att prata igenom din produkt kan du alltid sända oss CAD-filer.

När vi arbetar med fräsning för dig i Stockholm utgår vi alltid från dina krav

Är du intresserad av CE-märkningar på dina produkter erbjuder vi även detta. Vår kvalitetspolicy är direkt kopplad till vår affärsidé. För oss är det viktigt att alla medarbetare känner sig delaktiga och att verksamhetssystemet är ett verktyg för att på ett bra och framgångsrikt sätt kunna leda företaget i deras arbetsprocesser och kunna uppfylla våra kunders krav och önskemål.

Med över 40 års erfarenhet i branschen och med en modern maskinpark är vi ett företag som kan fräsning i Stockholm. Vi är punktliga och noggranna och vill alltid ditt bästa. Då vi har hela vår produktion under ett och samma tak garanterar vi ett bra flöde i produktionen.

Varmt välkommen till Ingenjörsfirma RT Gustafsson AB!