Legotillverkning, Stockholm

Legotillverkning, StockholmOm du är i behov av legotillverkning i Stockholm är Ingenjörsfirma RT Gustafsson AB ett pålitligt alternativ. Idag utför vi arbeten inom bland annat vattenskärning, plåtbearbetning, prototyper, tillverkning av verktyg, skärande bearbetning samt verktygs-och planslipning.

Med erfarenhet sedan 1971 har vi en god insyn i branschen och med en modern maskinpark och duktig personal som håller en hög kompetensnivå är vi ett företag i framkant. Vi på Ingenjörsfirma RT Gustafsson AB brinner för det vi gör och ser alltid till att sätta dig som kund i första rummet. Vi utför alla våra jobb med stor precision och noggrannhet. Då vi har all vår produktion under ett och samma tak kan vi hålla punktliga och snabba leveranser, högre och jämnare kvalitet och på så sätt bättre tillgodose våra kunders behov och önskemål.

Alla våra medarbetare är delaktiga i utvecklingen kring din legotillverkning i Stockholm

För att tillfredsställa våra kunders behov är vi väl insatta och arbetar ständigt efter kvalitetsmål. Vår kvalitetspolicy är sammanlänkad med vår affärsidé. Alla medarbetare hos oss ska känna sig delaktiga i vårt utvecklingsarbete och därför är detta alltid en viktig punkt på vår agenda.

När du är i behov av legotillverkning i Stockholm är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Ingenjörsfirma RT Gustafsson AB. Vi ser fram emot att göra din produkt till verklighet!