Prototyptillverkning, Stockholm

Prototyptillverkning, StockholmMed 40 år i branschen kallar vi oss experter på prototyptillverkning, Stockholm. Bland våra kunder idag finns AstraZeneca, Camfil, DynaMate, Scania med flera. Till dessa olika bolag producerar vi en mängd sorters olika produkter inom olika områden.

Våra främsta områden idag, utöver prototyptillverkning i Stockholm, är vattenskärning, tillverkning av verktyg, skärande bearbetning, plåtbearbetning samt verktygs och planslipning, Med våra 40 års erfarenhet i branschen så är vi idag ett modernt legoföretag som blivit experter på prototyptillverkning i de flesta förekommande material. För att nämna några material arbetar vi i plast, rostfritt, stål och aluminium.

Alla vår produktion och prototyptillverkning i Stockholm sker under ett och samma tak

Då all vår produktion finns under ett och samma tak förkortar vi ledtiderna och får en säkrare och jämnare kvalitet i våra produkter. Vi är noggranna och brinner för det vi gör och är måna om att kunden sätts i första rummet. Vi kan även utföra arbete med CE-märkning vilket då garanterar att produkten är framställd enligt EU:s lagstadgade direktiv.

Vi växer hela tiden och tycker om att utvecklas. Vi vill att våra medarbetare ska känna sig delaktiga i vårt kvalitets- och utvecklingsarbete och har därför en kvalitetspolicy som är satt nära affärsmålen. Detta betyder att alla kan bidra med sin del.

Ingenjörsfirma RT Gustafssons har sin utgångspunkt från Södertälje men hjälper givetvis till om du behöver prototyptillverkning i Stockholm. Varmt välkommen till oss!