Stansning, Stockholm

Stansning, StockholmIngenjörsfirma RT Gustafssons AB är ett modernt legoföretag med många års erfarenhet i branschen. Behöver du exempelvis hjälp med svetsning, CNC-fräsning, vattenskärning eller stansning i Stockholm är det oss du ska vända dig till.

Vi har varit i branschen sedan 1971 och då tillverkade vi endast gasol-bastuaggregat. Idag har vår produktion växt och vi kan bistå med vattenskärning, prototyper, plastbearbetning, skärande bearbetning, tillverkning av verktyg samt verktygs-och planslipning. Vi arbetar i en mängd olika material och för att nämna några: stål, aluminium, plast, rostfritt med flera.

Under våra år i branschen så har vi tillverkat en mängd olika produkter, allt från prototyper till bildelar. Vi har även tillverkat cykelslukaren, vår egen produkt som är ett smart cykelställ för flera cyklar. Denna producerar vi fortfarande även om fokus ligger på våra befintliga kunder och deras produkter.

Vi har lång erfarenhet och goda kunskaper om stansning för dig i Stockholm

Med våra 40 år i branschen erbjuder vi idag en gedigen kunskap och är gärna med och rådgör med våra kunder kring en viss produkt. Om du vill ha hjälp med att räkna på ett pris skickar du oss en CAD-filer så sätter vi ihop en offert åt dig. Givetvis är du välkommen att ringa och förklara ditt ärende också.

Varmt välkommen till oss när du behöver hjälp med stansning i Stockholm eller för den delen i övriga delar av Sverige. Välkommen!