Svarvning, Stockholm

Svarvning, StockholmIngenjörsfirma RT Gustafsson AB har mer än 40 års erfarenhet av svarvning i Stockholm. Förutom det erbjuder vi även vattenskärning, prototyper i olika material, plåtbearbetning, skärbearbetning i olika material, planslipning och verktygsproduktion. Då all vår produktion är belägen i Södertälje, under samma tak, garanterar vi dig en snabb leverans med bra och jämn kvalitet.

I och med att produktionen ligger i samma hus kan våra medarbetare lätt kommunicera med varandra under arbetsprocessen vilket gör den både snabbare och smidigare. Dessutom kan vi på detta sätt hålla en jämn kvalitet och alltid leverera på utsatt tid. Vårt mål på Ingenjörsfirma RT Gustafsson AB är, och har alltid varit, att alla våra medarbetare ska känna sig delaktiga i vår kvalitetsutveckling av företaget. Därför är vår kvalitetspolicy väl förankrad med vår affärsidé. Alla ska kunna vara med och dra sitt strå till stacken.

Svarvning i Stockholm kan vi göra i en mängd olika material. Allt från plast, trä till plåt. Med vår yrkesskickliga personal kan vi garantera att du inte blir missnöjd. Vill du ha ett pris på din produkt tveka då inte att skicka in en CAD-ritning till oss eller ring för att snabbt få ett pris.

Varmt välkommen till oss på Ingenjörsfirma RT Gustafsson AB när du är i behov av svarvning i Stockholm!