Svetsning, Stockholm

Svetsning, StockholmMed över 40 år i branschen och med en modern maskinpark är vi rätt företag att vända sig till om du behöver hjälp med svetsning i Stockholm. Vi är alltid måna om att sätta våra kunder i första rummet och leverarea produkter av god kvalitet.

Ingenjörsfirma RT Gustafsson AB har sina lokaler i Södertälje och hjälper därmed gärna dig med svetsning i Stockholm. Då vi har all produktion under ett och samma tak har vi alltid en klar och rak dialog mellan avdelningarna för att ge dig som kund bästa möjliga kvalitet samt alltid leverera på utsatt tid.

Välj en professionell partner för svetsning i Stockholm

Våra yrkeskickiga och kunniga medarbetare ger alltid dig ett bra resultat och är lyhörda för dina krav och önskemål. Våra kunder idag är allt från läkemedel-, bil-, metall-, stål-, pappers- och cellulosaindustrier samt marina tillbehörsföretag. Med detta i bagaget har vi blivit experter på prototyptillverkning samt legoproduktion. Vi arbetar i de flesta förekommande material så som plast, rostfritt, aluminium, stål med flera.

Behöver du en pålitlig och kvalitetsmedveten legotillverkare som är expert på svetsning i Stockholm är du mer än välkommen till oss. Vi hjälper gärna till från ett tidigt stadium för att på bästa och mest kostnadseffektiva sätt kunna producera din produkt.

Varmt välkommen!