Svetsning, stål, Stockholm

Svetsning, stål, StockholmVi på ingenjörsfirma RT Gustavsson AB har mer än 40 års erfarenhet av svetsning i stål inom Stockholm. Vi hjälper mer än gärna dig att utveckla dina skisser för att kostnadseffektivisera dina produkter och tillverka dem efter bästa möjliga konstruktion.

Våra kunder idag finns inom flera olika branscher, några av dem är läkemedels- bil, metall, pappers- och cellulosaindustrin. Vi arbetar i de flesta tänkbara material så som plast, stål, aluminium och rostfritt.

Då vi alltid är måna om våra kunders bästa har vi en väl utvecklad kvalitetspolicy där varje medarbetare ska känna sig delaktig. Vårt kvalitetsarbete inom företaget ska på ett naturligt sätt involvera alla anställda. Vi vill ständigt utvecklas i vårt arbetssätt för att kunna lösa våra kunder uppgifterna på det mest effektiva och rationella sätt.

Låt Ingenjörsfirma RT Gustafsson ta hand om din svetsning av stål

Svetsning i stål inom Stockholm ligger oss varmt om hjärtat, detta har ända sedan starten 1971 varit en stor del i vårt företag. Sedan 2002 har vi även en rostfri svetsavdelning. Denna avdelning hanterar endast rostfritt och aluminium medan vår stålavdelning endast hanterar stål. Detta göra att vi har experter för respektive avdelning och därmed kan gå i god för en bra leverans.

Varmt välkommen till Ingenjörsfirma RT Gustafsson AB när du vill ha en proffsig, noggrann och punktlig leverans.