Vattenskärning, Stockholm

Vattenskärning, StockholmMed en modern maskinpark och lång erfarenhet är vi på Ingenjörsfirma RT Gustafsson AB experter på vattenskärning i Stockholm. Idag har vi två stycken vattenskärmaskiner av märket Kimtech, en stor och en liten. En vattenskärmaskin kan hantera alla typer av material upp till en tjocklek på 100 mm. Den lilla maskinen tar 2000x1000 mm medan den stora maskinen tar 3000x1500 mm plåtar.

Förutom vattenskärning i Stockholm kan vi hjälpa dig med prototyper, verktygsframställning, skärande bearbetning, verktygs- och planslipning samt plåtbearbetning, Vi kan även utföra CE-märkning på våra produkter.

Ända sedan starten 1971 har kvalitetsutveckling varit en naturlig del av vårt företag. Vi vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i vår utveckling för att kunna lösa våra kunders uppgifter på det mest effektiva och rationella sätt. Varje arbetsmoment i vår produktionskedja ska genomsyras av vår kvalitetspolicy. Idag arbetar vi efter SS-EN ISO 9001:2008 och detta är något vi kommer att fortsätta med.

Som en av de mest erfarna spelarna i denna bransch har vi blivit experter på prototyper och legotillverkning i olika material. Materialen vi tillverkar i är bland annat rostfritt stål, aluminium och plast. Varmt välkommen att kontakta oss för priser eller om du har några andra frågor kring vattenskärning i Stockholm.