Verktygstillverkning, Stockholm

Verktygstillverkning, StockholmMed en lång erfarenhet av plåtbearbetning är vi idag även experter på verktygstillverkning i Stockholm. Vår långa erfarenhet med en modern maskinpark gör oss till ett starkt legoföretag.

Ingenjörsfirma RT Gustafsson AB har funnits sedan 1971 och då låg fokus på att producera gasol-bastuaggregat. Sedan starten har det hänt mycket, vi har både utvecklat vår maskinpark och i och med den vår kompetens. I och med detta har även vår kundkrets vidgats. Idag arbetar vi med företag inom läkemedels-, bil-, metall-, pappers- och cellulosaindustrin.

Du kan vara säker på att vi har en kvalitetsplan när vi tar hand om din verktygstillverkning i Stockholm

För oss på Ingenjörsfirma RT Gustafsson AB har det alltid varit viktigt att ha en kvalitetsutvecklingsplan för företaget. Detta har mynnat ut i en kvalitetspolicy som grundar sig på vår affärsidé. I allt vi gör ska denna genomsyra arbetet i alla våra produktionsled och hos alla våra medarbetare.

Just verktygstillverkning är något som vi brinner för och tycker at utvecklande. Behöver du hjälp så tveka inte att skicka in en skiss, gärna en CAD-ritning, för att vi ska kunna ge dig ett korrekt pris som möjligt.

Förutom verktygstillverkning i Stockholm kan vi hjälpa dig med planslipning, vattenskärning, prototyptillverkning, skärande bearbetning samt plåtbearbetning. Tveka inte att höra av dig till oss ifall du vill ha en noggrann leverans med god kvalitet.